Hoito- ja tukisukat

Mediteam Oy on Vantaalla toimiva, terveydenhuollon tuotteita ja palveluita toimittava yritys.

Jalkaterapia Anne Pietiläinen on vuodesta 2015 asti tehnyt yhteistyötä Mediteam Oy:n kanssa toimien Medi hoito- ja tukisukkien jälleenmyyjänä. Mediteam Sukkapiste löytyy siis samasta osoitteesta kuin muukin yritystoimintani.

Mikäli jalkasi turpoavat herkästi, väsyvät työpäivän kuluessa (esim. pitkäaikainen istuminen/ seisominen rasittavat jalkojen laskimokiertoa), matkustat usein, olet raskaana tai sinulla on perinnöllinen taipumus suonikohjuihin saat avun oikein mitoitetuista hoitosukista.

Sukkamittaukset tarvittaessa myös kotikäyntinä.

Mikäli sinulla on hoitopaikkasi Kanta-Hämeen keskussairaalan tai Riihimäen seudun terv.keskuksen antama maksusitoumus hoitosukkien hankkimiseksi, voit varata ajan jalkojen mittaamista varten.  

Mittausajan voit varata myös ilman maksusitoumusta. 

Liikkeessäni suoraan myynnissä Medi Travel-matkustussukkia ja kevyitä Relax-tukisukkia. Sukkien pukemisessa mahdollisesti tarvitsemasi apuvälineet löytyvät liikkeestäni.

Vastaanotolla suoritan jalkojen mittauksen. Asiakkaan mittojen perusteella valitaan joko standard-sukka tai yksilöllisten mittojen mukaan valmistettava kompressiosukka.

Opastan asiakasta sukan pukemisessa. Tarvittavat apuvälineet ja niiden käyttö käydään yhdessä läpi.

Kompressiosukan ja ihon hoito kuuluvat sukkamittauksen yhteydessä opastettaviin toimenpiteisiin.

Avullani

löydät juuri sinulle sopivat tuki- ja matkustussukat tai lääkinnälliset hoitosukat. Jos tarvitset sukkien pukemiseen apuvälineitä, opastan sinua oikean apuvälineen valinnassa. 

Mediteamin valikoimista löytyy myös uutuus: Circaid sidossukat.

Urheiluun sekä aktiiviseen arkeen!

Miehille oma tyylikäs hoitosukkamallisto.

Naisille löytyy hiukan bling blingiäkin!