Lahjaideat ja tarjoukset

Parhaat joululahjavinkit HomCarelta!

Tarjoukset voimassa 1.11.-31.12.2020

Foot Bath jalkakylpy -virkistä ja rentouta väsyneitä jalkoja Foot Bath jalkakylvyllä. Tuotteen sisältämä Tea Tree Oil virkistää ja raikastaa jalkoja.

Pehmentää jalkojen kovettumia. 250ml

Foot Lotion jalkavoide- voide kosteuttaa kuivaa ihoa ja pehmentää kovettumia. Pidentää kylvyn raikastavaa vaikutusta. 250ml. 

Classic Body Shampoo - hoitava vartaloshampoo, joka ei siällä saippuaa. Sisältää ACTIValoeta, joka edistää ihon hyvinvointia. Sopii myös herkälle iholle.

Miedosti hajustettu.Riittoisa. 250ml.

Pesuliina- tehostaa vartaloshampoon hoitavaa vaikutusta ja sopii myös ihon kuivaharjaukseen. Konepesun kestävä. Selänpesu onnistuu helposti, samoin jalkapohjien . 

Misty 2.0 probioottisumutin- ihon probioottihoitoihin kehitetty laite. Hoitava teho perustuu
100% luonnollisia probiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Tasapainottaa ihon mikroflooraa ja kosteuttaa ihoa. Probioottisumulla voi hoitaa myös kuivaa nenän limakalvoa.


Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-latausjohdon, täyttöpipetin sekä käyttöohjeen. Probioottineste toimitetaan pakkauksissa, jotka sisältävät 5kpl 9ml täyttöampulleja.

SUOMI KENGÄT

Suomi-kengät
Päällinen mulesing vapaata villaa, pohja kierrätyskumia. 

Kevyet ja lämpöiset!

Hinta 56 eur


LAHJAKORTTI

Lahjaksi lahjakortti - haluamasi summa.

Lisäpalveluna asiakas halutetessaan, saa hoidon, joka aktivoi koko kehon verenkiertoa.Voit ostaa tuotteet lahjaksi myös myymälästäni. Tule käymään, viestittele tai soita, laitan tuotteet sinulle valmiiksi. Maksuvälineinä: korttimaksut tai käteinen.