Kengät Sinulle

Feelmax- paljasjalkakengät, Pirka, Hyvinvoi

HYVINVOI

On Tamperelainen yritys ja Hyvinvoi maahantuo saksalaisia FinnComfort-kenkiä. Laaja valikoima kenkiä, erilevyisillä lesteillä. Käy katsomassa 

Pirka-kenkä

Pirka-kenkä kotimainen erityiskenkävalmistaja. Voit tutustua kotimaiseen PIRKA-mallistoon: 

Kengät ovat 100% käsityötä ja avainlipputuote.

Kävelyyn keveyttä!


Keväällä ja syksyllä liikkeessäni "Kenkäpäivä".- Seuraa ilmoittelua facebook sivullani, Jalkaterapia Anne Pietiläinen.

Feelmax

Kävelyyn keveyttä!

Feelmax -paljasjalkakengät ja varvassukat 

Feelmax Kuuva-mallia löytyy liikkeestäni.

Markkinoiden ohuin ulkopohja mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen ja korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja.

JALASSAMME

on yli 20 pientä lihasta, suurin osa niistä kiinnittyy varpaisiin, nämä lihakset kannattavat jalan kaarta. Käytettäessä normaalia, paksupohjaista ja tuettua kenkää nämä tärkeät lihakset passivoituvat ja heikentyvät. Ohupohjaisilla kengillä liikuttaessa nämä lihakset aktivoituvat, ja tulevat vahvemmiksi. Vahvemmilla lihaksilla on pienempi vammautumisriski, erityisesti nilkan alueella. Myös verenkierto jaloissa paranee lisääntyneen lihasaktiviteetin takia, helpottaen monien jalan verenkiertoon liittyvien sairauksien tilaa, ja vähentäen jalkojen kylmyydestä kärsiviä. 

Ihminen ottaa keskimäärin 7,000 -14,000 askelta joka päivä ja kävelee noin 100.000 kilometriä elämänsä aikana. Ei siis ole samantekevää, millä kengillä askeleet ottaa! Vastasyntyneillä vauvoilla harvoin tavataan jalkoihin liittyviä sairauksia tai ongelmia, mutta jo muutaman vuoden ikäisillä lapsilla ongelmia ilmenee. Ja tilanne pahenee... asiantuntijat sanovat jalkaongelmien johtuvan vääränlaisita kengistä ja sukista.